Stage bij Sicht

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats voor basisechoscopie of tweede trimester SEO? Bij Sicht bieden wij een tweetal opties: stage bij ons op locatie of bij jou op locatie. Hieronder vind je meer informatie over deze opties en eventuele andere mogelijkheden.

Stage bij Sicht:

Het is mogelijk om bij ons op locatie stage te lopen voor de opleidingen ‘basisechoscopie’ en ’tweede trimester SEO’. Tijdens de stageperiode loop je mee met een echoscopist van Sicht, tevens hands-on trainer van de BEN. Je krijgt dan per dagdeel in totaal een uur om zelf te echoën en je kijkt mee met onze echoscopist, wat uiteraard ook erg leerzaam is.

Kosten:
€ 90,00 per dagdeel (waarbij jij één uur zelf echo’s doet)

 

Stage bij jou:

Een echoscopist van Sicht, tevens hands-on trainer van de BEN, komt een aantal dagdelen bij jou op locatie, op het echoapparaat van je eigen praktijk, hands-on lessen geven.
Dit kan met cliënten van je eigen praktijk en het voordeel is dat je dan zelf veel echotijd hebt. Nog een voordeel is is dat je deze echo’s zelf kan declareren.

Kosten
• Stagebegeleiding op locatie: € 90,00 per uur
• Reiskostenvergoeding: € 0,63 per km

 

Los van een stage kun je ons ook vragen om een bepaald onderdeel te oefenen. Een begeleiding op locatie kan dus ook heel goed. Hiervoor regel jij zelf zwangeren op je eigen locatie en plannen we zo een aantal sessies in en loop je bijvoorbeeld de rest van de dagen mee met je eigen collega’s.

• Voor een training kan accreditatie aangevraagd worden bij BEN en KNOV
• Voor een stage is geen accreditatie mogelijk

Het aanleren van echoën is vrij intensief. Het wordt eenvoudiger wanneer je zelf veel oefent. En het goed aanleren van de basis door een ervaren BEN hands-on trainer kan je vast (ook) goed op weg helpen. Een examentraining ter voorbereiding op je examen behoort ook tot de opties.

Mocht je interesse hebben in bovenstaande opties of andere mogelijkheden willen bespreken, dan plannen we graag een belafspraak met jou in. Je kunt mailen naar academie@sichtfriesland.nl of vul onderstaand formulier in.

 

Aanmelden voor stage

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.