Over Sicht

Sinds 2007 is Sicht een breed gezondheidscentrum met meerdere specialisten onder één dak. Wij zijn specialist in echoscopie, vrouw zijn en leefstijl.

Bij Sicht draait alles om kwaliteit en de beste zorg voor jou. Naast zorgverlener zijn we dan ook opleider voor echoscopisten, verloskundigen en kraamverzorgenden.

Wij zijn er voor jou

Als vrouw kan je bij Sicht terecht rondom en gedurende je gehele vruchtbare periode. Of het nu gaat om je zwangerschapswens, zwangerschapsecho’s, anticonceptie of vragen over de overgang. We kijken daarbij niet alleen naar je fysieke gezondheid, maar naar je algehele welzijn. Bij Sicht weten we namelijk dat je goed, gezond en gelukkig voelen meer is dan een gezond lichaam alleen. Je leefstijl doet er toe, je mentale gezondheid, maar ook bijvoorbeeld je hormoonhuishouding of je voedingspatroon.

Natuurlijk kunnen ook mannen bij ons terecht voor vragen over leefstijl, voeding of mentale gezondheid. Maar ook voor specialistische echoscopie, zoals de aorta-screening.

De gezichten achter Sicht

Anne Marije Wiersma

Verloskundige, echoscopiste en eigenaar

Aukje Hoeksma

Praktijkassistente, aanwezig op donderdag en vrijdag

Hester Wijma

Verloskundig echoscopiste

Petra Mud

Praktijkassistente

Samenwerkingspartners

We zijn niet alleen. Sicht werkt samen met meerdere samenwerkingspartners, zodat we jou de beste zorg kunnen bieden in de volle breedte van wat jij nodig hebt. Je gezond, ontspannen en gelukkig voelen, bestaat namelijk niet uit een gezond lichaam alleen. Wij combineren de kennis van onze specialisten op het gebied van coaching, voeding, yoga, ontspanning en mindset in combinatie met de juiste medische zorg. We zijn er voor jou. Voor jou en je algehele welzijn.

Voor verwijzers

We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en we zijn graag transparant in onze werkzaamheden. Een aantal keer per jaar verschijnt onze nieuwsbrief, waarin we recente ontwikkelingen binnen het werkveld met jullie delen.

Meer voor verwijzers