Sicht Academie

De Sicht Academie: wat biedt Sicht JOU? Waar staan we voor?
Het opleiden van anderen in het vakgebied zien we als een uitdaging. De continue ontwikkelingen en nieuwe technieken in de echoscopie en veranderingen in protocollen en kwaliteitseisen vragen een regelmatige bijscholing en training van ons als echoscopist en als verloskundige. SAMEN echoën is dé manier om kwaliteit te verbeteren. Door kritisch te kijken naar je eigen handelen en samen te echoën worden we alleen maar beter. Wij zijn er VOOR JOU. We kunnen je helpen om nog beter te worden in echoën dan je al bent. We zijn ervan overtuigd dat in een prettige en veilige setting echovaardigheden oefenen JOU als cursist motiveert en beter maakt.

Naast hands-on trainingen op maat, bieden wij ook online trainingen in de vorm van een webinar aan.

Wij zijn inmiddels al 16 jaar dé specialist op het gebied van echoscopie in Friesland. We werken met de beste apparatuur en met de beste echoscopisten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we besteden veel aandacht aan scholing en opleidingen. Dit deden we al voor echoscopisten, maar ook verloskundigen en kraamverzorgenden kunnen bij ons terecht.

Bekijk ons aanbod

Agenda academie >

Sicht geeft ook voorlichting op scholen over seksualiteit en anticonceptie. Ben jij werkzaam in het onderwijs en wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Contact