LET OP: In verband met werkzaamheden aan het bellen via internet zijn wij op maandag  t/m vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur telefonisch bereikbaar op 058-2882543. De service voor inspreken van voicemail of teruggebeld worden is helaas tijdelijk niet mogelijk. Voor vragen kunt u ook het contact formulier op deze website invullen, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

 

Via onderstaand formulier kunt u uw vragen naar ons e-mailen. Wilt u liever bellen? Dit is ook geen enkel probleem. U kunt ons dagelijks tussen 9:00 en 13:00 uur bereiken op telefoonnummer 058-2882543. Mocht het zijn dat we telefonisch in gesprek zijn, dan kunt altijd onze voicemail inspreken (laat hierbij dan duidelijk uw naam en telefoonnummer achter) of het later nogmaals proberen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

                                                                                                                                 

U kunt altijd een afspraak maken. Indien u een verwijsbrief van uw verloskundige, huisarts of gynaecoloog heeft gekregen, verzoeken wij u deze mee te brengen. Zo bent u er zeker van dat u optimaal geïnformeerd bent over het onderzoek.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.