Mommy’s bootcamp

Wytske Vermeulen-Anema is als sport- en kinderfysiotherapeut vanaf het voorjaar van 2022 verbonden aan Sicht als trainster van de Mommy’s Bootcamp.

Mommy’s Bootcamp

Start: 29 april 2024

Wanneer: maandagavond van 20.00-21.00 uur

Locatie: vanuit Sicht Wommels, Koarte Baan 13

Kosten: € 150,00

Voor wie: Ben je het afgelopen jaar bevallen en wil je graag op een verantwoorde manier weer fit worden? Dan is deze bootcamp uitermate geschikt voor jou. Of het nu gaat om het verkrijgen van meer energie, weer ‘in shape’ komen, je conditie (weer) op orde krijgen of gewoon even wat voor jezelf te doen hebben; Mommy’s Bootcamp ondersteunt je bij het halen van jouw doelen.

Wat gaan we doen: Heerlijk in de buitenlucht word je uitgedaagd je grenzen te verleggen, waarbij ik je als ervaren sportfysiotherapeut begeleid om dit op een verantwoorde manier te doen. Het programma start met een individuele intake met een beginmeting en het vaststellen van je persoonlijke doelen. In de weken die volgen gaan wel lekker buiten aan de slag met kracht- en conditietraining met eigen lichaamsgewicht, maar ook met uitdagende materialen. Halverwege en na afloop van het programma zullen er optioneel nogmaals metingen plaatsvinden.

Werken met experts: Voor eenieder ligt de uitdaging en de weg naar succes op een ander gebied. Vandaar dat binnen het 10-weekse programma een bekkenfysiotherapeut, een orthomoleculair therapeut en een coach betrokken zijn. Zij zullen je op drie informatiemomenten na een training van tips voorzien en er is daarna mogelijkheid voor het plannen van individuele consulten.

Bekkenfysiotherapeut: een bekkenfysiotherapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van bekkenbodemklachten, welken veel voorkomen tijdens en na een zwangerschap (te denken aan incontinentie, bekkeninstabiliteit of bekkenpijn).

Orthomoleculair therapeut: Een orthomoleculair therapeut brengt de voedingsgewoonte in kaart, bekijkt welke processen er in jouw lichaam spelen en hoe je algemene gezondheid is.

Coach: Een coach helpt je bij het vinden van een nieuwe balans in je leven waar net (nog) een kindje bijgekomen is. Daarnaast kan zij helpen om je gemotiveerd te houden.

Contact/aanmelden:
Stuur een mail naar: bootcampwommels@outlook.com of bel/app Wytske op: 06-38505254.

Klik hier voor alle informatie over Mommy’s Bootcamp.