Pretecho’s

Een pretecho kan gemaakt worden op elk moment in de zwangerschap. Ben je benieuwd of nieuwsgierig geworden naar je kindje? Dan kan je in je eigen tijd op jouw moment een pretecho laten maken. Ook als je ongerust bent kan een extra echo fijn zijn. Alle foto's en filmpjes die er gemaakt worden, krijg je direct mee op jouw en je partners telefoon of in de mail. Zo kan zelfs je oma in Australië direct mee genieten. De tarieven zijn terug te vinden in onze prijslijst. Neem ook eens een kijkje in onze fotogalerij.

Zo groot als een bosbes

Vroege echo

7 - 10 week

Bij een vroege echo kijken we of de zwangerschap in de baarmoeder zit, of het een eenling of meerling is en of het hartje klopt.

Zo groot als een doppinda

2D echo

op elk moment in de zwangerschap

Heb je geruststelling nodig of ben je erg nieuwsgierig? Deze pretecho is een simpele manier om je kindje goed in zwart wit beeld te brengen en het hartje te bekijken. De echoscopist zoekt daarbij niet actief naar afwijkingen. Genieten van de echo staat voorop. Mocht zij toch iets signaleren, dan krijg je dit uiteraard wel te horen.

Zo groot als een aardbei

Vroege geslachtsbepaling

15 week

En wat zou het dan toch worden? Een jongetje of een meisje? Ben je nieuwsgierig en kun je niet tot de 20 wekenecho wachten? Vanaf 15 weken is het mogelijk om het geslacht te bepalen.

Zo groot als een paprika

3D/4D

va. 24 weken

Een bijzondere echo, omdat je je ongeboren kindje in kleur en met diepte ziet (driedimensionaal) tijdens bewegende beelden. Je ziet niet alleen de contouren, maar ook het volume van je baby. Heeft hij bolle wangetjes en op wie lijkt hij eigenlijk?

Plan je bezoek

Je bezoek