Sicht is een centrum waar verschillende disciplines samenkomen. Naast echografie, staan leefstijl en vrouw zijn hier centraal.

Anne Marije is eigenaar van Sicht en daarnaast verloskundige bij verloskundigenpraktijk Swanneblom (net als Lysbeth). We zien tijdens de zwangerschap dat vrouwen een verandering doormaken die grote gevolgen heeft.

Na de bevalling komen vrouwen met hun baby terug op de inloopochtend en merken we dat er vaak behoefte is om verder in te gaan op het moederschap, maar ook je gezondheid en het nieuwe evenwicht in je leven. 

Van daaruit is het idee ontstaan, om samen met Anke en Lysbeth, een mooi programma samen te stellen voor vrouwen die behoefte hebben aan deze verdieping. Anne Marije draagt daarin graag haar steentje bij door op het gebied van moeder zijn en ouderschap, invulling te geven aan twee avonden binnen het project. Lysbeth laat je kennis maken met wat voeding voor je lichaam kan betekenen; wat is goed om te eten? Wat kun je beter vermijden? Welke suppletie is ondersteunend om te gebruiken?  Door vooraf je eigen voeding in kaart te brengen, sta je stil bij je eigen voedingspatroon. Ook neurotransmitters (wat zijn ze, waar heb je ze voor nodig, hoe ziet je eigen neurotransmitterprofiel eruit?) komen aan bod, evenals omgevingsfactoren die verstorend kunnen werken. 

De drie bijeenkomsten bij Anke staan in het teken van tijd. Je gaat eens goed stilstaan bij je week. Leer hoe je meer rust creëert, je energieker kunt voelen en positiever, vol vertrouwen je dag aangaat. Elke bijeenkomst leer je bepaalde routines en tools in te zetten die jou regie en meer balans geven. En hoe geef je eigenlijk tijd en ruimte aan jezelf?

 

De kosten voor deze tien bijeenkomsten bedraagt € 495,00.