Van altijd druk naar rust, regie en balans.

Leer in een week hoe je meer rust creëert, je energieker kunt voelen en positiever, vol vertrouwen je dag aangaat.

Anke van Asselt van It’s My Life start met een nieuwe online training. Tijdens deze online training neemt zij jou een hele week mee in haar tools en routines die bijdragen aan meer positiviteit en regie.

Iedere dag ontvang je toegang tot een nieuwe video met bijbehorend werkboekje. Deze bevatten inspiratie, uitleg en effectieve opdrachten die jou helpen om een fijne routine voor jezelf te creëren. Daarnaast ontvang je tips over hoe je de rust en balans doorvoert, zodat de tools de hele dag door een positief effect op je hebben!

Is dit iets voor jou? Wees er dan snel bij. Als je de training voor 8 januari a.s. aanschaft, krijg je nog eens extra korting bovenop de introductieprijs. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘routine50’ en geef deze training jezelf als waardevol cadeau!

En voor als je de training nu aanschaft is er deze keer nog een extra bonus: ‘It’s MY Morning. Dit vindt plaats op zondag 8 januari om 10.00 uur via Zoom. We plaatsen een intentie voor het jaar, gaan aan de slag met alle vragen die er zijn en doen een gezamenlijke ochtendroutine, zoals Anke deze doet.

Alle informatie over deze online training vind je hier.