3D en 4D echo's

Sicht maakt gebruik van de beste apparatuur en maakt 3D en 4D echo’s op verzoek. Zo kan je al echt een beetje zien hoe je kindje eruit ziet. De echoscopiste neemt voldoende tijd om te proberen je kindje zo goed mogelijk in beeld te brengen. De foto’s en filmpjes die gemaakt worden sturen we naar je telefoon of email en je krijgt natuurlijk een aantal foto’s uitgeprint mee naar huis.

Wat houdt deze echo in?

Bij Sicht is het mogelijk om vanaf 14 weken het geslacht te bepalen. Ben je nieuwsgierig en kun je niet tot de 20-wekenecho wachten? Maak dan een afspraak voor een geslachtsbepaling. Mocht het zo zijn dat de echoscopiste het geslacht niet goed in beeld kunnen brengen, dan wordt de echo op korte termijn herhaald zonder meerprijs.

Op geslachtsbepalingen wordt geen garantie gegeven. Vanaf 14 weken kunnen we op zijn vroegst de geslachtsbepalende echo uitvoeren. We adviseren voor meer ‘zekerheid’ echter om de afspraak bij voorkeur na 16 weken in te plannen.

Je krijgt een genderballon mee en een mutsje en de echofoto’s worden direct naar je e-mail of telefoon gestuurd. Daarnaast krijg je uiteraard enkele geprinte foto’s mee.

Plan je bezoek

Zorg dat je voorbereid op je afspraak komt. Zo voorkom je dat je onnodig moet wachten. Alle informatie over je bezoek bij Sicht vind je hier.